search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:43
MENU CLOSE

Σκληρές εικόνες: Σε εργαστήριο στη Γερμανία βασανίζουν φριχτά τα πειραματόζωα (Video)

16.10.2019 07:05
Πεινασμένες άγριες μαιμούδες επιτίθενται σε ανθρώπους γιατί δεν έχουν τροφή  - Media

 

Οι εικόνες που θα δείτε, είναι σκληρές και προκαλούν αποτροπιασμό. Τις τράβηξαν μέλη της οργάνωσης Cruelty Free International, μέσα σε εργαστήριο παρασκευής και δοκιμής φαρμάκων κοντά στο Αμβούργο στη Γερμανία, το Laboratory of Pharmacology and Toxicology.

Μαιμούδες, γάτες και σκύλοι βασανίζονται φριχτά μέχρι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή μέσα σε αβάσταχτους πόνους.

Οι εργαζόμενοι πιάνουν από τον λαιμό με μεταλλικές δαγκάνες τις μαιμούδες και πάνω τους δοκιμάζουν κάθε λογής φάρμακο ή χημικό που μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Τα ζώα παθαίνουν κρίση πανικού, ιλίγγους, κάνουν εμετό, καίγεται το δέρμα τους, τυφλώνονται, δηλητηριάζονται και ουρλιάζουν. Και όταν κάποια από αυτά πεθαίνουν τότε τα κρεμάνε στα τσιγκέλια για να τα μελετήσουν. Μάλιστα η κάμερα κατέγραψε να βγάζουν μια νεκρή μαιμού και να την πετάνε μέσα σε έναν πλαστικό κουβά.

Οι εικόνες προκάλεσαν την αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων που έκαναν λόγο για «βάρβαρες» μεθόδους που αντιβαίνουν τη νομοθεσία ώστε τα πειρματοζώα να υποφέρουν το ελάχιστο δυνατό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:43