search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:18
MENU CLOSE

«Τα είδαν όλα»: Έγινε διακοπή ρεύματος στο λούνα παρκ και έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα στο κενό (Video)

16.10.2019 07:46
«Τα είδαν όλα»: Έγινε διακοπή ρεύματος στο λούνα παρκ και έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα στο κενό (Video) - Media

 

Το λούνα παρκ Phoenix happy world στο Λιν Γι της Κίνας είναι ένα τεράστιο πάρκο που κατακλύζεται από κόσμο κάθε μέρα. Το λούνα παρκ έχει παιχνίδια τελευταίας τεχνολογίας που συναρπάζουν μικρούς και μεγάλου.

Την 1η Οκτωβρίου όμως όσοι έκαναν roller coaster, έζησαν μια τρομακτική εμπειρία που θα τη θυμούνται για όλη τους της ζωή.

Την ώρα που το τραινάκι σκαρφάλωνε και στη συνέχεια κατέβαινε με ορμή και οι επιβάτες ένιωθαν να χάνουν το στομάχι τους, έγινε διακοπή ρεύματος στην περιοχή και μέχρι να λειτουργήσουν οι γεννήτριες του λούνα παρκ, έμειναν κρεμασμένοι να αιωρούνται στο κενό σε ύψος 60 μέτρων. Οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ σκαρφάλωσαν και απεγκλωβισαν τον κόσμο που κατέβηκε ασφαλής στο έδαφος από τις βοηθητικές σκάλες.  

Ευτυχώς όλοι ήταν δεμένοι με τα συστήματα ασφαλείας και κανείς δεν έπεσε. Το τραινάκι φτάνει σε ανώτατο ύψος τα 60 μέτρα και η διαδρομή του είναι ένα χιλιόμετρο.

Η πόλη Λιν Γι της Κίνας έχει πληθυσμό όσο και η Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:18