search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:30
MENU CLOSE

Ξάνθη: Φλεγόμενο πτώμα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο – Πιο πιθανό σενάριο η εγκληματική ενέργεια

16.10.2019 08:06
Ξάνθη: Φλεγόμενο πτώμα βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο - Πιο πιθανό σενάριο η εγκληματική ενέργεια - Media

 

Μια περίεργη υπόθεση εξελίχθηκε χθες αργά το της Τρίτης όταν η πυροσβεστική υπηρεσία της Ξάνθης κλήθηκε να επέμβει σε μια μικρή εστία φωτιάς στην είσοδο της πόλης από το Λάγος.

Λίγο μετά τις γραμμές έξω από ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο οι πυροσβέστες έκπληκτοι εντόπισαν το πτώμα ενός ανθρώπου να καίγεται χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο γύρο του… 

Αμέσως επενέβησαν, έσβησαν τη φωτιά και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περισυνέλλεξε το πτώμα, στο οποίο θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται πιθανόν για το πτώμα μιας γυναίκας, αγνώστου ταυτότητας, όπως άγνωστο παραμένει και το πώς βρέθηκε στον χώρο του παλιό εργοστασίου και πώς τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ξεκίνησε έρευνα, ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πτώματος, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Φρυκτό έγκλημα πίσω από την υπόθεση

Όπως μεταδίδει το xanthinews.gr, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε, φαίνεται ότι τα πράγματα με το καμένο πτώμα γυναίκας που εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην είσοδο της Ξάνθης από το Λάγος, δεν είναι απλά.

Οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν αυτοκτονία και ίσος οδηγούν στο γεγονός ότι κάποιος σκότωσε την γυναίκα την μετέφερε στο σημείο και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της βάζοντάς του φωτιά.

Η αστυνομία της Ξάνθης είναι σε εγρήγορση και ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:29