search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:42
MENU CLOSE

Δάσκαλος ανάγκασε μικρά παιδιά να φάνε σκουπίδια για τιμωρία

16.10.2019 09:54
Τα μέλη του ΚΚ Κίνας άλλαξαν τον χαιρετισμό τους για να μην αγγίζονται λόγω κορωνοϊου (Video) - Media

 

Ο δάσκαλος στο οικοτροφείο στη συνοικία Φου Γκου στην πόλη Χενάν στην Κίνα εισέβαλε έξαλλος μέσα στα δωμάτια του οικοτροφείου και όποιο καλάθι αχρήστων έβλεπε γεμάτο, τότε διαχώριζε τους μαθητές. Εκείνοι που είχαν αδειάσει το καλάθι αφέθηκαν να επιστρέψουν στο μάθημα, οι άλλοι που δεν το είχαν κάνει, βίωσαν ένα βασανιστήριο. Τους πήγε έξω στον κάδο σκουπιδιών και τους εξανάγκασε να φάνε από τα σκουπίδια.

Πολλά παιδιά τα έπιασε το στομάχι τους και κάποια από αυτά αναγκάστηκαν να νοσηλευτούν. Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στις αρχές από το νοσοκομείο, αμέσως έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και σε άμεσο χρόνο απολύθηκε ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής του σχολείου.  

Οι ιατρικές εξετάσεις και οι ακτινογραφίες που έκαναν στα παιδιά έδειξαν ότι πολλά από αυτά είχαν αχώνευτο πλαστικό στα στομάχια τους από εκείνο που έφαγαν στα σκουπίδια.

Μάλιστα ένα από τα παιδιά ζήτησε να αλλάξει σχολικό περιβάλλον επειδή δεν μπορούσε να ξαναγυρίσει πίσω, λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αποκόμισε από τον δάσκαλο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:41