search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:17
MENU CLOSE

Νέα κωμωδία από τον Ράιαν Ρέινολντς: «Φανταστικοί Φίλοι» (Photos)

16.10.2019 15:01
Νέα κωμωδία από τον Ράιαν Ρέινολντς: «Φανταστικοί Φίλοι» (Photos) - Media

 

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Τζον Κρασίνσκι ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια νέα φανταστική κωμική ταινία, την «Imaginary Friends» (Φανταστικοί Φίλοι) από τα στούντιο της Paramount.

Ο 42χρονος Ρέινολντς και ο 39χρονος Κρασίνσκι συμπρωταγωνιστούν και με τον Κρασίνσκι να συμμετέχει στο σενάριο, να παράγει και να διευθύνει, σύμφωνα με τον The Hollywood Reporter.

Η νέα ταινία έρχεται λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αναδημοσίευση του Ρέινολντς από το Instagram με τον Κρασίνσκι στο Animal Embassy στο Κονέκτικατ.

Η Paramount χτύπησε τη Lionsgate, τη Sony και άλλα στούντιο και εταιρείες παραγωγής σε ένα θερμό πόλεμο προσφορών για το πρότζεκτ.

Η ιστορία ακολουθεί έναν άνθρωπο (Ρέινολντς) που μπορεί να δει και να μιλήσει με τους φανταστικούς φίλους των άλλων ανθρώπων, αρχίζοντας φιλικές σχέσεις με αυτούς που έχουν ξεχαστεί εδώ και χρόνια.

Όταν οι φανταστικοί φίλοι απομακρύνονται και δεν μπορούν να βρουν την πραγματική αγάπη ή φιλία, γυρίζουν στη σκοτεινή πλευρά, με τον χαρακτήρα του Ρέινολντς επιφορτισμένο με τη διάσωση του κόσμου από κακούς φανταστικούς φίλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:14