search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:02
MENU CLOSE

ΙΣΑ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ: Στηρίζουμε οικονομικά αλλά…

16.10.2019 15:15
ΙΣΑ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ: Στηρίζουμε οικονομικά αλλά... - Media

 

Tη συμπαράστασή του στους γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) και δηλώνει ότι προτίθεται να συμβάλει οικονομικά, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης «και της ευαισθησίας που έχουν αποδείξει περίτρανα ότι διαθέτουν οι ιατροί της Αθήνας».

Ωστόσο, όπως και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο ΙΣΑ συντάσσεται με την άποψη του Ανώτατου Υγειονομικού Συμβουλίου και των επιστημόνων, οι οποίοι διευκρινίζουν, πως παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μεγάλο άλμα στη θεραπευτική αντιμετώπιση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας, από την οποία πάσχει το αγοράκι, δεν υπάρχει ίαση, ενώ δεν υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που να διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της θεραπευτικής γονιδιακής θεραπείας που βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Ο ΙΣΑ σημειώνει πως δίνει «μάχη για να έχουν όλα τα παιδιά της χώρας υψηλού επιπέδου υπηρεσίας υγείας, αντάξιες των υπολοίπων χωρών και στηρίζει τις προσπάθειες που κάνουν οι γονείς για να παρέχουν το καλύτερο δυνατόν στα παιδιά τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:02