search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:10
MENU CLOSE

«Κάντε κλικ για να προσευχηθείτε»: Νέα smart συσκευή – Ενεργοποιείται κάνοντας τον σταυρό σας (Photos)

16.10.2019 15:40
«Κάντε κλικ για να προσευχηθείτε»: Νέα smart συσκευή - Ενεργοποιείται κάνοντας τον σταυρό σας (Photos) - Media

 

Στα μέσα Οκτωβρίου, το Παγκόσμιο Δίκτυο Προσευχής του Πάπα ξεκίνησε το «Κλικ για να προσευχηθείτε στο eRosary» (Click To Pray Το eRosary) όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Βατικανό στις 15 Οκτωβρίου. Ο Οκτώβριος είναι επίσης ο μήνας του Ροδαρίου.

Όπως αναφέρει το vaticannews.va, το Click To Pray Το eRosary είναι μια διαδραστική, έξυπνη και προσαρμοσμένη στη χρήση φορητή συσκευή που χρησιμεύει ως εργαλείο για να μάθετε πώς να προσεύχεστε με το ροζάριο για ειρήνη στον κόσμο.

Μπορεί να φορεθεί ως βραχιόλι και ενεργοποιείται κάνοντας το σταυρό σας. Είναι συγχρονισμένο με μια δωρεάν εφαρμογή με το ίδιο όνομα, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση σε έναν ηχητικό οδηγό, σε αποκλειστικές εικόνες και εξατομικευμένο περιεχόμενο σχετικά με τη προσευχή του ροζάριο.

Το eRosary Click To Pray χρησιμεύει ως εργαλείο διδασκαλίας που βασίζεται στην τεχνολογία για να βοηθήσει τους νέους να προσεύχονται με το ροζάριο για ειρήνη.

Η συσκευή αποτελείται από δέκα διαδοχικές χάντρες μαύρου αχάτη και αιματίτη και από έναν smart σταυρό που αποθηκεύει όλα τα τεχνολογικά δεδομένα που συνδέονται με την εφαρμογή. Όταν ενεργοποιηθεί, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει είτε να προσευχηθεί με το τυπικό ροζάριο, ένα στοχαστικό ροζάριο και διάφορα είδη θεματικών ροζάριο που θα ενημερώνονται κάθε χρόνο. Μόλις ξεκινήσει η προσευχή, το «έξυπνο» ροζάριο δείχνει την πρόοδο του χρήστη σε όλα τα διαφορετικά μυστήρια και παρακολουθεί την ολοκλήρωση κάθε προσευχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:09