search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:19
MENU CLOSE

Μαρέβα Μητσοτάκη: Κομψή με έθνικ στυλ στην βάφτιση του γιου της Νίκης Κεραμέως (Photo)

16.10.2019 17:02
Μαρέβα Μητσοτάκη: Η Δαμανάκη μεταξύ των γυναικών που την εμπνέουν (Photo) - Media

 

Ακόμη μια κομψότατη εμφάνιση πραγματοποίησε η πρώτη κυρία της χώρας, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η κυρία Μητσοτάκη παρευρέθη πριν από λίγες μέρες με τον πρωθυπουργό στην βάφτιση του γιου της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Πιο συγκεκριμένα, η βάφτιση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες και το πρωθυπουργικό ζευγάρι έδωσε, φυσικά, το παρών, σε αυτή τη σημαντική προσωπική στιγμή της υπουργού Παιδείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Για την παρουσία της στο συγκεκριμένο, χαρμόσυνο γεγονός, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα κομψό ντύσιμο, χωρίς, ωστόσο, να είναι πολύ επίσημο. Η εμφάνισή της είχε γενικά έναν έθνικ χαρακτήρα, αφού επέλεξε, συγκεκριμένα, μια τουνίκ σε σμαραγδί χρώμα, ένα λευκό παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, αλλά και καφέ σανδάλια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mononews.gr την εμφάνισή της συμπλήρωσαν μεγάλα σκουλαρίκια, στην ίδια απόχρωση με την τουνίκ, με τα μαλλιά της να είναι πιασμένα κατά το ήμισυ, και το μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις.

Δείτε την εμφάνιση της Μαρέβας Μητσοτάκη και του πρωθυπουργού στην βάφτιση του γιου της Νίκης Κεραμέως:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:19