search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Εικόνες που σοκάρουν για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα – Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ του Associated Press

16.10.2019 17:03
Εικόνες που σοκάρουν για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα - Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ του Associated Press - Media

 

Την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, που συνεχίζουν να δέχονται πρόσφυγες και μετανάστες, καταγράφει φωτορεπορτάζ του Associated Press.

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο, επισημαίνει πως έχουν γεμίσει ασφυκτικά οι δομές για τους πρόσφυγες και μετανάστες ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι αφίξεις από τα τουρκικά παράλια.

Το δημοσίευμα έχει συγκλονιστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από δραματικές διασώσεις μεταναστών και προσφύγων μέσα στη νύχτα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, εικόνες προσφύγων στη Μόρια να ψάχνουν μέσα στα σκουπίδια ή να κοιμούνται κουρασμένοι στην άκρη του δρόμου.

Το Associated Press, αποτυπώνει όμως και καθημερινά στιγμιότυπα στα προσφυγικά κέντρα, όπως για παράδειγμα η φωτογραφία ενός κοριτσιού να κάνει κούνια, τα χέρια ενός μικρού παιδιού που παίζει στα χώματα με αυτοκινητάκια ή τα αυτοσχέδια βάρη με πέτρες που σηκώνει πρόσφυγας στη Μόρια.

Πηγή: ΣΚΑΙ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:53