search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:54
MENU CLOSE

Κρήτη: Πήγε στο νεκροταφείο και πέθανε

16.10.2019 17:03
Κρήτη: Πήγε στο νεκροταφείο και πέθανε - Media

 

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 90χρονου άνδρα ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης έφυγε από το σπίτι του στα Χανιά κι από τότε κανείς δεν είχε νέα του.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι συγγενείς του τον εντόπισαν νεκρό το απόγευμα στο χωριό καταγωγής του, τα Περιβόλια Κισσάμου Χανίων. Η οικογένεια του τον βρήκε αναίσθητο στο νεκροταφείο του χωριού χωρίς τις αισθήσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιος του μετά και τις άκαρπες προσπάθειες να εντοπιστεί ο 90χρονος πατέρας του, Μανώλης Καρτσωνάκης, ενημέρωσε το πρωί της Τετάρτης τις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομίας, πυροσβεστικής αλλά και εθελοντών οι οποίοι χτενίζουν την περιοχή των Χανίων.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, η εξαφάνιση εξελίχθηκε με τραγικό τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απουσία του, οι οικείοι του, είχαν ενημερωθεί νωρίτερα από ένα σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του. Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, ανάμεσα σε αυτά, κι εκείνο της αυτοχειρίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28