search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:06
MENU CLOSE

Οι πιο όμορφες παντρεμένες Ινδές τρέλαναν κόσμο στη Χαλκιδική (Photos)

17.10.2019 06:11
Κορωνοϊός Ινδία: Βάζουν τους εργάτες να γονατίσουν στη μέση του δρόμου και τους απολυμαίνουν (Video)  - Media

 

Εκατόν εβδομήντα πέντε πανέμορφες γυναίκες από την Ινδία κυκλοφορούν στη Χαλκιδική και μαγνητίζουν τα ανδρικά βλέμματα. Είναι παντρεμένες διαγωνιζόμενες για την ανάδειξη της Mrs India Worldwide 2019.

Οι γυναίκες κυκλοφορούν ντυμένες στα κόκκινα με την παραδοσιακή φορεσιά «σαρί».

Τα Μέσα ενημέρωσης της Ινδίας δίνουν μεγάλη έμφαση στο διαγωνισμό ομορφιάς αυτόν και οι κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί ακολουθούν παντού τις πανέμορφες γυναίκες.

Η επιλογή της Χαλκιδικής για τη διοργάνωση του διαγωνισμού δεν έγινε τυχαία. Η Ινδία ήταν η τιμώμενη χώρα στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Εάν νομίζετε όμως ότι είναι μόνες τους σας λέμε ότι δεν είναι. Οι γυναίκες συνοδεύονται στην Ελλάδα από τους συγγενείς τους.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός γίνεται εδώ και 11 χρόνια σε διαφορετικά σημεία της γης και η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να ζήσει τη μαγεία του Bollywood και να ανοιχτούν νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04