22/11/2019 23:13:06
30.4.2012

Δημήτρης Ν. Κούκης – Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Αθηνών – Ν.Δ.

Δημήτρης Ν. Κούκης – Υποψήφιος Βουλευτής Β΄ Αθηνών – Ν.Δ. - Media

Δικηγόρος - Μέλος Π.Ε. Ν.Δ.

Φίλες και Φίλοι,

Ήρθε η ώρα να φύγουμε από το «εγώ» του εφησυχασμού και να πάμε στο «εμείς» της συλλογικής προσπάθειας. Αλλιώς, θα απολογηθούμε στις επόμενες γενιές, όχι τόσο για τις κακές πολιτικές που πρόθυμα εφάρμοσαν όσοι μας οδήγησαν στα αδιέξοδα του σήμερα, όσο για την αποτρόπαια σιωπή μας και την εμμονή στις ίδιες μοιραίες επιλογές προσώπων.

Για αυτό συμμετέχω στις εκλογές. Για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε μια ασφαλή Ελλάδα, της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της αλληλεγγύης.

Για να γίνουμε Περήφανοι Ξανά! Μπορούμε!

Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω καταγωγή και από τους δύο γονείς μου από τη Μεσσηνία. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών, τα οποία θέλω να βοηθήσω, όπως και όλα τα παιδιά μας, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα σε μια καλύτερη Ελλάδα.

Είμαι από το 1987 μάχιμος δικηγόρος, καθημερινά ζω και γνωρίζω πολύ καλά τις αγωνίες του Έλληνα.

Είχα την ευκαιρία να καλλιεργήσω τις ικανότητές μου στη διαχείριση πολιτικών προβλημάτων και κρίσεων, έχοντας διατελέσει Πρόεδρος του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία διοίκησης.

Αγαπώ τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο, το οποίο και υπηρέτησα από θέσεις ευθύνης, τόσο στην ΕΠΟ και την UEFA, όσο και ως Πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Εκλεγμένο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και τακτικό μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας, ήμουν και είμαι πάντα δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Μαζί του και σε αυτόν τον δύσκολο μα και σπουδαίο αγώνα που δίνει για να ξανακάνει περήφανους όλους τους Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.