search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Πέθανε ο μποξέρ Πάτρικ Ντέι – Είχε πέσει σε κώμα ύστερα από το καταιγιστικό σφυροκόπημα του αντιπάλου του (Video)

17.10.2019 08:57
Πέθανε ο μποξέρ Πάτρικ Ντέι - Είχε πέσει σε κώμα ύστερα από το καταιγιστικό σφυροκόπημα του αντιπάλου του (Video)  - Media

 

Τέσσερις ημέρες άντεξε ο Πάτρικ Ντέι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Norhtwestern Memorial de Chicago». Ο 27χρονος Αμερικανός πυγμάχος, εξέπνευσε τα ξημερώματα, συνεπεία των σοβαρών εγκεφαλικών βλαβών που προκάλεσαν τα κτυπήματα που δέχθηκε στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον συμπατριώτη του, Τσαρλς Κόνγουελ.

 

Ο αγώνας

Η μάχη ανάμεσα στον Πάτρικ Ντέι και τον Τσαρλς Κόνγουελ, ήταν αμφίρροπη μέχρι τον 10ο γύρο. Οι δυο πυγμάχοι αντάλλασσαν χτυπήματα στο πρόσωπο και το κορμί του αντιπάλου, ισχυρά σαν σφυριές αλλά κανένας δεν κλονίζονταν.

Όλα αυτά μέχρι τον 10ο γύρο. Εκεί ο Κόνγουελ αποδείχτηκε περισσότερο σκληρό καρύδι και τα χτυπήματα του κλόνισαν τον Ντέι.

Ο Ντέι δέχεται βροχή από μπουνιές στο πρόσωπο και δεν αντέχει. Πέφτει σαν δέντρο που το κόβει κάποιος. Αμέσως έσπευσαν οι γιατροί και διαπίστωσαν ότι η κατάσταση του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη αφού είχε πέσει σε κώμα.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:00