05/06/2020 06:57:56

Άννα Διαμαντοπούλου: Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας (Video)

Άννα Διαμαντοπούλου: Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας (Video) - Media

 

Δεν με αφορά η συζήτηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν έχει απολύτως καμία βάση, δήλωσε η Αννα Διαμαντοπούλου, σχολιάζοντας τα δημοσιογραφικά ρεπορτάζ των τελευταίων εβδομάδων.

Ρεπορτάζ που ήθελαν την πρώην υπουργό Παιδείας να παίζει σαν όνομα μαζί με αυτό του Ευάγγελου Βενιζέλου, σε περίπτωση που η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Η πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν δήλωσε στην τηλεόραση της ΕΡΤ, ότι η όλη συζήτηση ξεκίνησε από δημοσιογραφικές εκτιμήσεις, ούτε καν πληροφορίες, και όπως είπε, η ίδια δεν θέλει να κάνει καμία συζήτηση για ένα μη υπαρκτό θέμα, που δεν έχει καμία βάση.

Ο καθένας φαντάζεται κάτι και φτιάχνει ένα σενάριο, ήταν η χαρακτηριστική της φράση, αν και δεν έκρυψε ότι προφανώς η όλη συζήτηση που γίνεται γύρω από το πρόσωπό της είναι τιμητική.

Πρόσθεσε ακόμα ότι σε κάθε περίπτωση, η επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας γίνεται πάντα την τελευταία στιγμή, αφορά το εσωτερικό των κομμάτων αλλά έχει και διεθνείς προεκτάσεις και όπως σημείωσε: Το θέμα αφορά τον Πρωθυπουργό και όσον αφορά το πρόσωπό μου, δεν έχει καμία βάση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.