search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας τα είπε με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

17.10.2019 13:25
Ο Τσίπρας τα είπε με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Media
 
Με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες.
 
Σύμφωνα με πληροφοιρίες, οι ευρωβουλευτές ενημέρωσαν τον κ. Τσίπρα σε σχέση με την ανανέωση του Ευρωκοινοβουλίου και το νέο συσχετισμό δυνάμεων που έχει προκύψει μετά τις Ευρωεκλογές του Μαΐου.
 
Από την πλευρά του, ο Α. Τσίπρας συζήτησε με την Ευρωομάδα τα κύρια θέματα σε σχέση με τη Σύνοδο Κορυφής – Brexit, Τουρκία, Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία – ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί επιγραμματικά και στην εσωτερική επικαιρότητα.
 
Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το “isyriza.gr”, μέσω του οποίου έχουν ήδη εγγραφεί στο κόμμα χιλιάδες νέα μέλη, προτρέποντας να συνεχιστεί η καμπάνια και η διεύρυνση και στις Βρυξέλλες, αλλά και στις οργανώσεις του εξωτερικού.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:52