search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:35
MENU CLOSE

Αυτά τα κοσμήματα έκανε δώρο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Έφη Αχτσιόγλου

17.10.2019 14:18
Αυτά τα κοσμήματα έκανε δώρο ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στην Έφη Αχτσιόγλου - Media

 

Φήμες θέλουν τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να επισκέπτεται κεντρικό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου και να βγαίνει από το κατάστημα με μια ροζ τσαντούλα, την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Μεσημέρι» του ΣΚΑΪ, το δώρο ήταν για την Εφη Αχτσιόγλου. Μάλιστα, η εικόνα τράβηξε την προσοχή αρκετών «περίεργων» της Βουλής οι οποίοι έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι περιείχε το τσαντάκι.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Δ. Τζανακόπουλος επέλεξε να κάνει ένα δώρο στην αγαπημένη του, τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

Λέγεται ότι της έκανε δύο δώρα. Ένα χρυσό κολιέ 14 καρατίων αξίας 219 ευρώ (το οποίο με έκπτωση κόστισε τελικά 175 ευρώ) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας 72 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η ίδια η Έφη Αχτσιόγλου είχε παραδεχθεί ότι διατηρεί ερωτική σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, σε συνέντευξή της στο RISE TV.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:34