search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38
MENU CLOSE

Ο Γιούνκερ έβαλε τις φωνές σε δημοσιογράφους που έφευγαν από τη συνέντευξη τύπου – Η τελευταία «μπηχτή» στον Τζόνσον (Video)

17.10.2019 15:20
Ο Γιούνκερ έβαλε τις φωνές σε δημοσιογράφους που έφευγαν από τη συνέντευξη τύπου – Η τελευταία «μπηχτή» στον Τζόνσον (Video) - Media

 

Γνωστός για τη διαχυτικότητα του είναι ο απερχόμενος πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Στο τελευταίο επεισόδιο έβαλε τις φωνές σε δημοσιογράφους που ξεκίνησαν να αποχωρούν πριν το τέλος της συνέντευξης τύπου με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, για το Brexit.

Συγκεκριμένα πρώτος μίλησε ο Γιούνκερ, ακολούθησε ο Τζόνσον και μόλις ολοκλήρωσε και αυτος αρκετοί θεώρησαν ότι η συνέντευξη τύπου τελείωσε.

Κάποιοι δημοσιογράφοι εντός της αίθουσας ξεκίνησαν να αποχωρούν αλλά ο Γιούνκερ ήθελε να πει την τελευταία λέξη, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει «Εεεεεεε» προς το μέρος τους, χαμογελώντας.

«Το αφεντικό εδώ ειναι ο Ζαν Κλοντ», είπε ο Τζόνσον. Ο Λουξεμβούργιος ωστόσο του επεφύλασσε μια τελευταία μπηχτή, λέγοντας «Είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία αλλά λυπημένος για το Brexit».

Το στιγμιότυπο μετά το 4’50”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:38