search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:57
MENU CLOSE

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον μιλά για πρώτη φορά για την πρόταση γάμου: «Έμεινα έκπληκτη»

17.10.2019 15:13
Η Σκάρλετ Γιοχάνσον μιλά για πρώτη φορά για την πρόταση γάμου: «Έμεινα έκπληκτη» - Media

 

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον μίλησε για πρώτη φορά για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Κολίν Τζοστ, υποστηρίζοντας ότι: «το σκότωσε, έκανε μια ολόκληρη κατάσταση αλά Τζέιμς Μποντ».

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό Κολίν Τζοστ, πριν από πέντε μήνες. Η 34χρονη μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο ηθοποιός στο σόου της Έλεν ΝτιΤζένερις

«Το έκανα!» είπε αναφερόμενη στην πρόταση γάμου.

«Είναι χαριτωμένος τύπος, είμαι μερικώς χαριτωμένη και είμαστε αρραβωνιασμένοι τώρα, έτσι τώρα είμαι σε αυτόν τον δρόμο», εξήγησε η ηθοποιός. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι η πρόταση την εξέπληξε.

Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε αν η Σκάρλετ ήταν πραγματικά συγκλονισμένη, η ηθοποιός έγινε νευρική και τελικά απάντησε: «Μιλήσαμε γι ‘αυτό. Το σκότωσε. Έκανε μια κατάσταση αλά Τζέιμς Μποντ, ναι … έχει πολλά πίσω από αυτό το ειδησεογραφικό προφίλ. Είναι πολύ γοητευτικός, προσεγμένος και ρομαντικός. Έμεινα έκπληκτη».

Η παρουιάστρια πίεσε για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η ηθοποιός δεν έδωσε.

Αντ ‘αυτού, μίλησε για την ατμόσφαιρα: «Ήταν μια όμορφη στιγμή. Ήταν πολύ προσωπική, ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή και νομίζω ότι περισσότερο από ο,τιδήποτε θέλουν να μοιραστούν μαζί σου το υπόλοιπο της ζωής τους και είναι πολύ ξεχωριστό».

Ο οικοδεσπότης ζήτησε την ημερομηνία του γάμου για να το επισημάνει στο ημερολόγιό της. Η Σκάρλετ Γιοχάνσον είπε ότι έπρεπε να ελέγξει και το δικό της πρόγραμμα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:56