search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26
MENU CLOSE

Έκλεισε μεγάλο deal στον χώρο της Υγείας στην Κρήτη!

18.10.2019 07:03
Έκλεισε μεγάλο deal στον χώρο της Υγείας στην Κρήτη! - Media

 

Ένα κυοφορούμενο εδώ και καιρό μεγάλο deal στον χώρο της υγείας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αναφέρει το Cretalive

Η γνωστή κλινική του Ηρακλείου CRETA INTERCLINIC περνά στην ιδιοκτησία ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους υγείας στην Ευρώπη! Μετά από μήνες συζητήσεων, επαφών και διαπραγματεύσεων τέλειωσε οριστικά και με τον καλύτερο τρόπο αυτή η διαδικασία συγχώνευσης.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα υπογραφεί η συγχώνευση του CRETA INTERCLINIC με τον όμιλο HHG ( HELLENIK HEALTH GROUP) που έχει στην ιδιοκτησία του μερικά από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας και της νότιας Ευρώπης όπως το ΜΕΤROPOLITAN, το ΥΓΕΙΑ, το MΗTEΡA, ΛΗΤΩ, METROPOLITAN GENERAL.

Ο HHG είναι ίσως ο μεγαλύτερος όμιλος στον χώρο της ιδιωτικής υγείας και θα έχει το 90% της κλινικής ενώ στα σχέδια προβλέπονται νέες επενδύσεις σε υποδομές, νέες τεχνολογίες, νέες θέσεις εργασίας και ειδικά προνόμια πρόσβασης για τους κρητικούς σε όλο τον όμιλο της HHG!

Μέχρι το μεσημέρι αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την έδρα του ομίλου στο Λονδίνο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:26