search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:12
MENU CLOSE

Ποια εκεχειρία στη Συρία; Οι συγκρούσεις μαίνονται στη μεθοριακή πόλη Ρας αλ Άιν (Video)

18.10.2019 07:33
Ποια εκεχειρία στη Συρία; Οι συγκρούσεις μαίνονται στη μεθοριακή πόλη Ρας αλ Άιν (Video) - Media

 

Συμφωνία για την παύση των τουρκικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Βόρεια Συρία επετεύχθη χθες το βράδυ, έπειτα από πολύωρες συνομιλίες στην Άγκυρα του Τούρκου «σφαγέα» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μάικ Πενς.

Oι ζώνες κατάπαυσης πυρός – Ποια στρατεύματα ελέγχουν ποιες περιοχές στα βόρεια της Συρίας

 

Ωστόσο, σποραδικές συγκρούσεις σημειώνονται σήμερα το πρωί στη Ρας αλ Άιν, μια πόλη κοντά στα σύνορα μεταξύ Συρίας και Τουρκίας, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της αναστολής της τουρκικής επιχείρησης στη βορειοανατολική Συρία για διάστημα 120 ωρών, όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Σημειώνονται σποραδικά πυρά του πυροβολικού και μπορούμε να ακούσουμε πυρά στην πόλη Ρας αλ Άιν», δήλωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ράχμαν.

Δημοσιογράφος του Reuters που βρίσκεται στην τουρκική πόλη Τσεϊλάνπινάρ, απέναντι από τη Ρας αλ Άιν, δήλωσε ότι άκουσε τον ήχο πυροβόλων και βομβαρδισμών από το σημείο όπου βρίσκεται η συριακή πόλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:10