search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:38
MENU CLOSE

Μετακινούνται 1.000 πρόσφυγες από τα νησιά έως τη Δευτέρα

18.10.2019 09:28
Μετακινούνται 1.000 πρόσφυγες από τα νησιά έως τη Δευτέρα - Media

 

Τη μετακίνηση περίπου 1.000 αιτούντων άσυλο από τα νησιά του Αιγαίου προς την ενδοχώρα προγραμματίζειτο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τις επόμενες ημέρες και μέχρι τη Δευτέρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Ειδικού Γραμματέα Υποδοχής, Μάνου Λογοθέτη, ιδιαίτερη προτεραιότητα θα δοθεί στην αποσυμφόρηση της Σάμου. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του μήνα θα μετακινηθούν τουλάχιστον άλλοι 2.000 προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι παραπάνω ενέργειες γίνονται στο πλαίσιο του σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη μετακίνηση μέχρι το τέλος Νοεμβρίου «μεγάλου αριθμού πολιτών τρίτων χωρών αιτούντων άσυλο από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών του Αιγαίου προς χώρους υποδοχής με αναλογική διασπορά σε όλες τις περιφέρειες της ενδοχώρας», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:36