search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:27
MENU CLOSE

Επιβάτης αεροπλάνου φόρεσε (σχεδόν) όλα τα ρούχα της για να μην χρεωθει έξτρα αποσκευή (photo)

18.10.2019 13:52
Βέλγιο: Συστήνει «αυτοπεριορισμό» και τεστ σε όσους επιστρέφουν από την Ελλάδα - Media

 

Βρίσκεις την ιδανική προσφορά εισιτηρίου και είσαι έτοιμος για το low badget ταξίδι σου. Το μόνο που σε βάζει σε σκέψεις είναι να μην ξεπεράσεις το όριο των κιλών για την αποσκευή και χρεωθείς “έξτρα”. Αυτή η επιβάτης από τις Φιλιππίνες έχει όμως το τέλειο σχέδιο.

Η Gel Rodriguez, έφτασε στο αεροδρόμιο με μια αποσκευή 9 κιλών – 2 κιλά παραπάνω δηλαδή από το επιτρεπόμενο όριο. Αντί να πληρώσει την έξτρα χρέωση όπως επιβάλεται η Gel αποφάσισε να αφαιρέσει τα πιο βαριά ρούχα από τη βαλίτσα της και να τα πάρει μαζί της στο ταξίδι φορώντας τα. Η βαλίτσα της ελάφρυνε κατά 2,5 κιλά.

H Gel με την ανάρτησή της στο Facebook και το hashtag #ExcessBaggageChallengeAccepted προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων με 33 χιλιάδες like και τουλάχιστον 20 χιλιάδες κοινοποιήσεις.

Μιλώντας στο Vice Η Gel έγραψε “Δεν ήθελα να πληρώσω την έξτρα χρέωση γιατί ήταν μόνο 2 παραπάνω κιλά. Αν ήξερα ότι θα είχα γίνει Viral θα είχα ποζάρει καλύτερα. Είχε πάρα πολλή ζέστη. Δεν συστήνω στους ανθρώπους να το δοκιμάσουν”.

Gel Rodriguez

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:25