search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:17
MENU CLOSE

Τι «πείραμα» κάνει η UEFA στα Τρίκαλα (Photos | Video)

18.10.2019 16:52
26-08-2015 - Media

 

Το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων επιλέχτηκε μεταξύ των καλυτέρων πανεπιστημίων της Ευρώπης για ερευνητικό πρόγραμμα πάνω στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του trikalavoice.gr , η έρευνα αφορά το πως αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές και ο ανθρώπινος οργανισμός μετά τα πρώτα 90’ του ποδοσφαιρικού αγώνα, πως μπορούν να αποδώσουν στην 30λεπτη παράταση και τι περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, μέσα από εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών.

Στην έρευνα συμμετέχουν συνολικά έξι πανεπιστήμια απ’ όλη την Ευρώπη και το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ως ένα από τα καλύτερα εξ αυτών. Στην έρευνα συμμετέχουν πανεπιστημιακοί καθηγητές, αθλητές, διαιτητές και ιατροί της περιοχής μας, όπως η ακτινολόγος Φανή Νακοπούλου που διακρίνεται στην παρακάτω φωτό.

Σημειώνεται δε ότι στην πόλη μας έχουν έρθει για το σκοπό αυτό κορυφαία ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για να παρακολουθήσουν από κοντά την εξέλιξη. Σχετικό ρεπορτάζ δε φιλοξενήθηκε και στην ΕΡΤ 3. Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά μετά το 36΄.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03