search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Προσοχή: Πρόβλημα με νέα αναβάθμιση των Windows 10

18.10.2019 17:45
Προσοχή: Πρόβλημα με νέα αναβάθμιση των Windows 10 - Media

 

Μπορεί η Microsoft να προσπαθεί να βελτιώσει το σύστημα αναβάθμισης των Windows 10, αφού πλέον οι χρήστες έχουν απηυδίσει από τα λάθη, τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που προκαλούν στους υπολογιστές τους, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Σύμφωνα με το Forbes, η ίδια η εταιρεία παραδέχθηκε ότι μια από τις μεγάλες αναβαθμίσεις των Windows 10, η οποία μάλιστα έδινε έμφαση σε ζητήματα ασφάλειας και κατανάλωσης ενέργειας, προκαλεί… κενό ασφαλείας στους υπολογιστές που εγκαθίσταται.

Συγκεκριμένα, για την αναβάθμιση με κωδικό KB4520062, η Microsoft ενημέρωσε ότι «μετά την εγκατάστασηή της, η Προωθημένη Προστασία από Απειλές (ΑΤΡ) του Microsoft Defender ίσως σταματήσει να λειτουργεί και αποτύχει να στείλει αναφορές. Επίσης ίσως λάβετε μήνυμα σφάλματος 0xc0000409 για το MsSense.exe».

Το ευτύχημα είναι ότι το πρόβλημα δεν θα επηρεάσει το σύνολο των χρηστών των Windows 10, αλλά όσους χρησιμοποιούν την έκδοση Enterprise, ενώ η εταιρεία ανέφερε ότι εργάζεται για να βρει μια λύση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:15