search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:05
MENU CLOSE

Τέλος από τον ΣΚΑΪ και ο Κώστας Βαϊμάκης – Με αιχμές η συγκινητική ανακοίνωσή του (Photo)

18.10.2019 20:22
Τέλος από τον ΣΚΑΪ και ο Κώστας Βαϊμάκης - Με αιχμές η συγκινητική ανακοίνωσή του (Photo) - Media

 

Ένας από τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΣΠΟΡ FM και του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πριν από λίγο το τέλος της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Βαϊμάκης ακολούθησε τον δρόμο του Μάκη Παπασημακόπουλου (το ραδιοφωνικό του ταίρι στους Good Old’ Boys), ο οποίος λίγες εβδομάδες πριν είχε επίσης αποχωρήσει από τον σταθμό.

Με μια συγκινητική ανακοίνωση ο Κώστας αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του ύστερα από 6,5 χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας στο σταθμό. Διαβάστε τι έγραψε:

Ολόκληρο το στάτους του Κώστα Βαϊμάκη ανέφερε:

«Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (2 από αυτά και στην τηλεόραση), σήμερα χώρισαν οι δρόμοι μας με τον ΣΚΑΙ. Όχι τόσο γλυκά και «αγαπησιάρικα» όσο θα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το πόσο χρειάζεσαι το μισθό σου και τις υποχρεώσεις σου από τη μια και από την άλλη την αξιοπρέπειά σου, τις αξίες σου και το πού φτάνουν τα όριά σου. Η δική μου ζυγαριά, έγειρε στην πλευρά νούμερο 2 κι αποφάσισα ότι προτιμώ την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από «μπακαλίστικα» παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές. Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάνω απ’ όλους τον Gerard Papasimakopoulos, τον Μάκαρο που μου στάθηκε σαν αδελφός. Και πάμε παρακάτω σιγά – σιγά.

Υ.Γ. Το Fight Club παραμένει στη θέση του, μέχρι νεοτέρας….».

Πηγή: dailymedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:05