search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Έρρικα Μπρόγιερ: Ο Βουτσάς είναι ο άντρας της ζωής μου – Του τα έχω συγχωρήσει όλα

19.10.2019 07:13
«Ο Κώστας Βουτσάς είναι ο έρωτας της ζωής μου» - Τι είχε πει η Έρρικα Μπρόγιερ σε μια από τις τελευταίες τις συνεντεύξεις  - Media

 

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία φέτος θα βρίσκεται στην παράσταση «Η Παριζιάνα», μιλά για τον άντρα που σημάδεψε τη ζωή της, τον Κώστα Βουτσά, για το ποιος πήρε την απόφαση να χωρίσουν και τι θα άλλαζε στο σενάριο της ζωής της.

-Με ποιον τρόπο έχει καταφέρει ο Κώστας Βουτσάς να έχει όλες τις πρώην συζύγους του δίπλα του, να είστε όλοι μια οικογένεια;

«Ναι, βέβαια, ισχύει. Ο Κώστας είναι ο άντρας της ζωής μου, τον αγαπώ πάρα πολύ. Βλέπω το γιο του, τον Φοίβο, τη σύζυγο του την Αλίκη, βγαίνουμε έξω όλοι μαζί, πηγαίνουμε και στο σπίτι της αδερφής του, έξω από την Αθήνα, που είναι μεγάλο και ωραίο, μας κάνει το τραπέζι, όπου μαζευόμαστε γύρω στα 25 άτομα και περνάμε θαύμα. Νιώθω τα παιδιά του και δικά μου παιδιά, αυτό δεν ξέρω πώς γίνεται, εκείνος το κάνει, αυτός είναι ο αρχηγός. Δεν είναι τυχαίο που όλος ο κόσμος τον αγαπάει τόσο πολύ, διότι ηθοποιούς έχουμε πάρα πολύ καλούς, και από τους παλιούς που ζουν. Όποιον κι αν ρωτήσεις, πρώτα τον Κώστα θα πούνε, γιατί τον αγαπάνε.

-Υπάρχει κάτι που δεν του έχετε συγχωρήσει;

«Του τα έχω συγχωρήσει όλα, μόνο τα καλά θυμάμαι από εκείνον, τίποτα κακό. Δεν μου έχει κάνει τίποτα κακό, απλά ήμασταν νέοι, ο καθένας έτρεχε στη δουλειά του, δεν συναντιόμασταν. Έφευγα το βράδυ να πάω στο θέατρο, μετά στα κέντρα, που εκεί παίρναμε καλά χρήματα, και ο Κώστας έφευγε πολύ πρωί, είχε γύρισμα, μετά στο θέατρο… έτσι άρχισε σιγά-σιγά η απόσταση. Ήμασταν νέοι, με πολλούς πειρασμούς και πολλές επιτυχίες και κάπου… χάλασε, αλλά όχι με καβγάδες, ποτέ. Η κόρη μας έλεγε: «Μαμά, ποτέ δεν σας άκουσα να φωνάζετε».

-Την απόφαση του χωρισμού ποιος την πήρε;

«Μαζί. Μιλήσαμε και του είπα: «Κώστα μου, είδες ότι “δεν πάει”», το καθυστερήσαμε λιγάκι και μετά… τελείωσε».

Στη σκηνή του θεάτρου!

-Τι θα αλλάζατε στο… σενάριο της ζωής σας;

«Ίσως άλλαζα πολλά ή τίποτα. Τι να πρωτοπώ τώρα…;».

-Ποιο θα ήταν ένα από τα πολλά που αναφέρετε;

«Κάποια πράγματα, που ίσως αν τα έκανα τότε, αυτή τη στιγμή να ήμουν πιο ήσυχη και οικονομικά άνετη. Δεν μπορούσα να είμαι ποτέ με κάποιον χωρίς να ενδιαφέρομαι ή να μη μου αρέσει. Δεν ήμουν, ούτε είμαι των χρημάτων. Ζούσαμε μια αξιοπρεπή ζωή, σ’ ένα ωραίο σπίτι, είχαμε τα έπιπλα μας, τ’ αυτοκίνητα μας, βγαίναμε έξω και το καλοκαίρι μέναμε για λίγο στις «καμπάνες»… περάσαμε ωραία. Τα έχω ξεχάσει σχεδόν όλα. Ο μόνος που μου έχει μείνει από όλα είναι ο Κώστας, τον αγαπάω πάρα πολύ και δεν ξέρω γιατί έχει γίνει τόσο δυνατό αυτό, είναι περίεργο».

– Με τα χρόνια δυναμώνει αυτή η αγάπη;

«Λένε πως οι άνθρωποι που δεν μπορούν εύκολα να ξεκολλήσουν, να χωρίσουν, έχουν ξανασυναντηθεί σε άλλη ζωή».

– Πιστεύετε ότι έχετε συναντηθεί με τον Κώστα Βουτσά και σε άλλη ζωή;

«Το πιστεύω αυτό, δεν μπορεί να έχω κάτι τέτοιο με τον Κώστα, γιατί, εδώ που τα λέμε, έκανε και διάφορα που με στεναχώρησαν, όπως έκανα κι εγώ σ’ εκείνον και τον στεναχώρησα, αλλά κάτι συμβαίνει και τα ξέχασα όλα, κι έχω αυτή τη μανία με τον Κώστα… κάτι σημαίνει. Είναι αγάπη, καθόλου έρωτας. Ο έρωτας μπορώ να πω ότι πέρασε αρκετά γρήγορα, όχι σε μία εβδομάδα, αλλά σε κάποια χρόνια», είπε.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32