search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:01
MENU CLOSE

«Μου φώναζαν “σε μισώ” στο Σύνταγμα» – Ο κακός των «Μελισσών» ήταν κάποτε… Διονυσάκης (Videos)

19.10.2019 14:56
«Μου φώναζαν "σε μισώ" στο Σύνταγμα» - Ο κακός των «Μελισσών» ήταν κάποτε... Διονυσάκης (Videos) - Media

 

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ως «Μελέτης» στη σειρά Άγριες Μέλισσες κατάφερε να γίνει ένας από τους «κακούς» της ελληνικής τηλεόρασης. Το φανατικό κοινό των Άγριων Μελισσών είδε στον ήρωα που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης τον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από αιχμηρά.

Ο ηθοποιός μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» και περιέγραψε την αντίδραση δύο τηλεθεατριών, όταν τον είδαν. «Προχθές ήμουν στον Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν δύο κυρίες και μου λένε: «Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ»! Λέω: «Είναι ρόλος, καταλαβαίνετε»…», διηγήθηκε γελώντας ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, στη συνέχεια, αποκάλυψε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. «Θα έκανα ή τον ρόλο του Μελέτη ή του Κωνσταντή. Κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή κακός, όλοι έχουν κίνητρα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν τα στρατόπεδα να αλλάξουν. Ελπίζω τότε να είμαι στο καλό στρατόπεδο και να μη με λιθοβολήσουν στον δρόμο», είπε ο ηθοποιός των Άγριων Μελισσών, που στα 10 του πρωταγωνίστησε στην ταινία «Peppermint».

Η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά ήταν σε ηλικία 10 ετών στη σειρά «Τα Φτερά Του Έρωτα». Όμως η πρώτη του δουλειά που έμεινε και ως όνομα και ως φιγούρα στη μνήμη μας ήταν στη «Βέρα Στο Δεξί» πριν 14 χρόνια. Εκεί ήταν που φάνηκε έντονα το κωμικό του ταλέντο. Είχε ταιριάξει απόλυτα με το σενάριο της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, ώστε αναδείχθηκε αυτή του η πλευρά. Από τότε ο Γιώργος Γεροντιδάκης εμφανίστηκε σε διάφορους τηλεοπτικούς ρόλους. Αλλά από τον προηγούμενο μέχρι τις Άγριες Μέλισσες υπήρξε μεγάλη χρονική απόσταση.

Το 2005, όταν έκανε πρεμιέρα η Βέρα Στο Δεξί στο Mega, ήταν ο Διονυσάκης, ο γιος του Παύλου Κοντογιαννίδη. Μάλιστα, ο Γεροντιδάκης είχε παραμείνει στο καστ της σειράς και την τρίτη σεζόν, παρά το ότι ο τηλεοπτικός του πατέρας δεν εμφανιζόταν καθόλου. Τότε ο ηθοποιός ήταν 16-17 ετών.

Πηγή: alphafreepress.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:00