15/08/2020 14:09:23

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Γεωργιάδη για Novartis: «Σκευωρία και η παραδοχή του;» - «Θα σας έλεγα να ντραπείτε»

Άγρια κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-Γεωργιάδη για Novartis: «Σκευωρία και η παραδοχή του;» - «Θα σας έλεγα να ντραπείτε» - Media

 

Την οργή του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούσε σε δήλωσή του στους δημιουργούς ντοκιμαντέρ για την υπόθεση Novartis, το οποίο προβλήθηκε στην ελβετική τηλεόραση.

Η άγρια κόντρα ξέσπασε όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημείωσε: «"Σκευωρία" και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;

Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis.
 
Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis.
 
Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές".
 
Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis».
 
Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter: «Θα σας έλεγα να ντραπείτε αλλά καλώς γνωρίζω ότι αυτό το συναίσθημα σας είναι άγνωστο. Εδώ το τι είπα εγώ για όσους ενδιαφέρονται. Εσείς συνεχίστε την προπαγάνδα», επισυνάπτοντας το πλήρες κείμενο της δήλωσής του στο ντοκιμαντέρ.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.