search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:34
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο Αγρινίου 16χρονη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ

20.10.2019 14:04
Στο νοσοκομείο Αγρινίου 16χρονη λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ - Media
 
Στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου νοσηλεύεται μία 16χρονη η οποία λίγο μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε εκεί σε κατάσταση μέθης.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ σε βάρος του εκπροσώπου και του προσωρινά υπευθύνου μπαρ της πόλης έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση της νομοθεσίας για κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους και αναζητούνται.
 
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ημεδαποί άνδρες, διότι ο ένας ως προσωρινά υπεύθυνος και ο άλλος ως εκπρόσωπος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επέτρεψαν την είσοδο στο κατάστημα ανήλικης κοπέλας, η οποία μετά από κατανάλωση αλκοόλ, περιήλθε σε κατάσταση μέθης και νοσηλεύεται σε Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου. Τα στοιχεία των δύο δραστών έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και οι έρευνες για την σύλληψη τους συνεχίζονται».
 
Πηγή: agriniopress
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:27