search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:26
MENU CLOSE

Τσίπρας: Αν μπορούσε η Δεξιά θα έβγαζε την Κρήτη από τον χάρτη

21.10.2019 16:50
Τσίπρας: Αν μπορούσε η Δεξιά θα έβγαζε την Κρήτη από τον χάρτη - Media

 

Σε κλίμα ενθουσιασμού με μαντινάδες και ρακές υποδέχθηκαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα οι κάτοικοι στο Κολυμπάρι και τις Μουρνιές Χανίων. Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και επιφωνήματα, από κατοίκους που είχαν βγει στους δρόμους των δύο χωριών απ’ όπου πέρασε και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε αρχικά το Κολυμπάρι, έφτασε στο καφενείο πάνω από το λιμάνι, το οποίο ξεκίνησε να κατασκευάζεται επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλωσορίζουμε τον αρχηγό της Δημοκρατικής Παράταξης», «Σε ένα τρίμηνο τα έκαναν μαντάρα», «Περιμένουμε την επόμενη νίκη» ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της υποδοχής του.

Ο κ. Τσίπρας, αφού απάντησε σε ερωτήματα για τα προβλήματα της Κρήτης, κατά τον διάλογο που είχε με τους παριστάμενους, αναφέρθηκε μετά από σχετικές ερωτήσεις, στο θέμα της ψήφου των ομογενών Ελλήνων.

Εκτιμώντας την κατάσταση ανέφερε πως στην κυβέρνηση πέφτουν στο λάκκο που έσκαψαν και πρόσθεσε πως «στόχος της Δεξιάς χρόνια τώρα είναι η αλλοίωση του εκλογικού σώματος. Αν μπορούσαν να βγάλουν την Κρήτη από τον εκλογικό χάρτη θα το έκαναν», είπε σχετικά με τις κυβερνητικές τελευταίες ενέργειες, εξηγώντας ότι πάντοτε ο βασικός όγκος των ψηφοφόρων κινείται στον χώρο της προοδευτικής παράταξης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30