search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:22
MENU CLOSE

Το «Τζόκερ» διχάζει το ΚΙΝΑΛ – «Μετωπική» Μαλέλη-Κωνσταντινόπουλου με βαριές εκφράσεις

21.10.2019 17:37
Το «Τζόκερ» διχάζει το ΚΙΝΑΛ - «Μετωπική» Μαλέλη-Κωνσταντινόπουλου με βαριές εκφράσεις - Media
 
Η υπόθεση με την προβολή του «Joker» το Σαββατοκύριακο, τις καταγγελίες υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού που προκάλεσαν την αντίδραση της υπουργού, Λίνας Μενδώνη, τη «σφήνα» Χρυσοχοΐδη και την παρέμβαση της Αστυνομίας, είχε… παρενέργειες και στο ΚΙΝΑΛ, με τον Σταμάτη Μαλέλη να κατηγορεί τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για «γελοιότητες».
 
Πιο συγκεκριμένα, την επίσημη θέση για το θέμα που έχει προκύψει -και σχεδόν μονοπωλεί την επικαιρότητα αφού ασχολούνται μ’ αυτό δύο υπουργοί, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και κόμματα- εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Ο υπερβάλλων ζήλος δύο – κατά τα φαινόμενα αναρμόδιων – υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού και η προθυμία της Ελληνικής Αστυνομίας να εξαντλήσει την αυστηρότητά της για κάποιες καταγγελίες ελάσσονος σημασίας οδήγησαν σε τραγελαφικές εικόνες μέσα στο Σαββατοκύριακο».
 
Ωστόσο, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος φαίνεται πως ήταν σε άλλο μήκος κύματος, αφού έδειξε να «υιοθετεί» την εκδοχή χρήστη του facebook που βρισκόταν στον κινηματογράφο “Αελλώ”. Μάλιστα ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτησή του έφερε σε αντιδιαστολή την «επώνυμη μαρτυρία» με τα «τρολ».
Αμέσως μετά, μύδρους εξαπέλυσε κατά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος -χωρίς να κατονομάσει το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, αλλά σαφώς φωτογραφίζοντάς το- ανέφερε στο Twitter: «Η προσπάθεια λίγων στελεχών του ΚΙΝΑΛ να δικαιολογήσουν τις πράξεις της Δεξιάς, αγγίζει τα όρια της γελοιότητας».
Μάλιστα σε παρατήρηση χρήστη του Twitter ότι ο διαχωρισμός “Αριστερά – Δεξιά” περνάει στις ηλικίες άνω των 55 ετών, ο Σταμάτης Μαλέλης πρόσθεσε: «Δεξιά είναι αυτή που μπουκάρει σε κινηματογράφους», ενώ σε ακόμα πιο σκληρό ύφος τόνισε: «Κρίμα! Στελέχη του ΚΙΝΑΛ να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τέτοιες ενέργειες. Τόσο πολύ λατρεύουν την εξουσία;».

Έτσι, το “γάντι” σήκωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος που έγραψε στον Σταμάτη Μαλέλη: «Μπορείς να γίνει πιο συγκεκριμένος; Γιατί εγώ μόνο στο ΠΑΣΟΚ είμαι, σε αντίθεση με εσένα που αλλάζεις συχνά! Δλδ πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνώ μαζί σου;» με τον επικεφαλής της «Κίνησης 81» να του απαντά: «Όπως θα έχεις διαπιστώσει είσαι αντίθετος με την γραμμή του ΚΙΝΑΛ. Και του ΠΑΣΟΚ βεβαίως! Τώρα, το ποιος αλλάζει συχνά θέσεις και πολιτικές ας το κρίνουν άλλοι!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30