search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:28
MENU CLOSE

Αυτό θα πει μηδενική ανοχή: Έδιωξε οπαδό της από το ντέρμπι η Γιουνάιτεντ λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς

21.10.2019 20:10
Αυτό θα πει μηδενική ανοχή: Έδιωξε οπαδό της από το ντέρμπι η Γιουνάιτεντ λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς - Media

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέβαλε έναν οπαδό από το «Όλντ Τράφορντ» κατά την διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, που φέρεται να είχε ρατσιστική συμπεριφορά!

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ερευνά το ζήτημα έχοντας το ως προτεραιότητα, ενώ φέρεται να έχει ενημερωθεί επ’ αυτού και η αστυνομία του Μάντσεστερ…

«Είμαστε ενήμεροι για ένα περιστατικό στο χθεσινό παιχνίδι, όπου ένας μεμονωμένος οπαδός στην κερκίδα των γηπεδούχων φέρεται να ενεπλάκη σε ρατσιστική επίθεση. Ο εν λόγω ταυτοποιήθηκε και εκδιώχθηκε από το γήπεδο. Διερευνούμε το θέμα επί του παρόντος έχοντας το ως προτεραιότητα. Ο ρατσισμός και κάθε μορφής διάκριση είναι εντελώς μη αποδεκτοί και δεν αντικατοπτρίζουν τις αξίες του συλλόγου μας», ανέφερε εκπρόσωπος της Μάντσεστερ επί του θέματος.

Όπως προκύπτει, η εν λόγω κατάσταση μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε επ’ αόριστον τιμωρία του παραβάτη, αν διαπιστωθεί ότι συνέβη όντως το περιστατικό!

«Η Λίβερπουλ θα υποστηρίξει την σκληρότερη δυνατή ενέργεια που μπορεί να γίνει απέναντι σε οποιονδήποτε βρεθεί υπεύθυνος. Σε αυτό το στάδιο, θα ήταν ανάρμοστο να σχολιάσουμε περαιτέρω το υποτιθέμενο περιστατικό αυτό καθ’ εαυτό, αλλά καλωσορίζουμε την ταχύτητα με την οποία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διενήργησε έρευνα και υποστηρίζουμε την στάση της ότι ρατσισμός και διακρίσεις παντός είδους πρέπει να αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή», σχολίασε από την πλευρά της εκπρόσωπος της Λίβερπουλ.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30