29/01/2020 00:30:51

Παπαδόπουλος: Να ελεγχθούν οι περίοδοι Σημίτη, Καραμανλή μέχρι και Τσίπρα (Video)

Παπαδόπουλος: Να ελεγχθούν οι περίοδοι Σημίτη, Καραμανλή μέχρι και Τσίπρα (Video)  - Media

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος ήταν προσκεκλημένος στο Action24 και «άναψε φωτιές» καθώς εμφανίστηκε πρόθυμος στο να συναινέσει να διερευνηθούν όλες οι κυβερνητικές περίοδοι από την ένταξη μας στο ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και της διακυβέρνησης Τσίπρα.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «η κ. Γεννηματά είχε κάνει μια πολύ καλή πρόταση, δηλαδή να διερευνήσουμε όλη την περίοδο, δηλαδή από το τότε που μπήκαμε στο ευρώ, τους χειρισμούς που έγιναν από την κυβέρνηση Καραμανλή» και πρόσθεσε «η πορεία της ελληνικής οικονομίας, για να φτάσουμε στον υπερδανεισμό και να αναγκαστούμε να μπούμε σε μνημονιακές συμφωνίες, έχει εξάρτηση από το τι προηγήθηκε. Εξάρτηση με το πώς μπήκαμε στο κοινό νόμισμα και ποιοι χειρισμοί έγιναν από την κυβέρνηση Καραμανλή».

Ερωτηθείς από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλο Χρηστίδη, αν θα την υπέγραφε αυτή την πρόταση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «Ναι, εγώ θα την υπέγραφα».

Ο κ. Χρηστίδης με την σειρά του σχολίασε πως «αυτό είναι μια είδηση και ενδεχομένως να οδηγήσει και σε εξελίξεις».

Τέλος, τοποθετήθηκε για το ζήτημα και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε ότι «όλα πρέπει να διερευνηθούν».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.