search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Παπαδόπουλος: Να ελεγχθούν οι περίοδοι Σημίτη, Καραμανλή μέχρι και Τσίπρα (Video)

22.10.2019 05:37
Παπαδόπουλος: Να ελεγχθούν οι περίοδοι Σημίτη, Καραμανλή μέχρι και Τσίπρα (Video)  - Media

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκης Παπαδόπουλος ήταν προσκεκλημένος στο Action24 και «άναψε φωτιές» καθώς εμφανίστηκε πρόθυμος στο να συναινέσει να διερευνηθούν όλες οι κυβερνητικές περίοδοι από την ένταξη μας στο ευρώ, συμπεριλαμβανομένου και της διακυβέρνησης Τσίπρα.

Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «η κ. Γεννηματά είχε κάνει μια πολύ καλή πρόταση, δηλαδή να διερευνήσουμε όλη την περίοδο, δηλαδή από το τότε που μπήκαμε στο ευρώ, τους χειρισμούς που έγιναν από την κυβέρνηση Καραμανλή» και πρόσθεσε «η πορεία της ελληνικής οικονομίας, για να φτάσουμε στον υπερδανεισμό και να αναγκαστούμε να μπούμε σε μνημονιακές συμφωνίες, έχει εξάρτηση από το τι προηγήθηκε. Εξάρτηση με το πώς μπήκαμε στο κοινό νόμισμα και ποιοι χειρισμοί έγιναν από την κυβέρνηση Καραμανλή».

Ερωτηθείς από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλο Χρηστίδη, αν θα την υπέγραφε αυτή την πρόταση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «Ναι, εγώ θα την υπέγραφα».

Ο κ. Χρηστίδης με την σειρά του σχολίασε πως «αυτό είναι μια είδηση και ενδεχομένως να οδηγήσει και σε εξελίξεις».

Τέλος, τοποθετήθηκε για το ζήτημα και ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος δήλωσε ότι «όλα πρέπει να διερευνηθούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:43