15/08/2020 14:02:22

Μπαλάσκας για την αστυνομική έφοδο στον Joker: Το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής! (Video)

Μπαλάσκας για την αστυνομική έφοδο στον Joker: Το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής! (Video) - Media

 

«Υπερβολές»! Έτσι αντέδρασε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας στις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ότι για την αστυνομική έφοδο στον κινηματογράφο χρησιμοποιήθηκαν 15 μηχανές με 30 αστυνομικούς. 

Πιο συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις αιθουσάρχη κινηματογράφου κατά την προβολή της ταινίας Joker στην Πατησίων, μίλησε για υπερβολές και για πολύ «πιο ήπιο περιστατικό», σημειώνοντας ότι η επέμβαση έγινε με το νόμο του 1937.

«Είναι ο γνωστός τσοντονόμος, που έμπαινε μέσα στην αίθουσα η Αστυνομία και άναβε τα φώτα», όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ANT1.

Κληθείς να σχολιάσει τη συμπεριφορά των αστυνομικών στους κινηματογράφους, είπε ότι «ξεχωρίζουμε τους παραβάτες από τους εγκληματίες», τονίζοντας ότι «η Αστυνομία πήγε με μαλακό ρόλο, φέρθηκε ήρεμα στους γονείς και τα παιδιά».

Αναφερόμενος στους αστυνομικούς που εισήλθαν στην αίθουσα και οπλοφορούσαν είπε ότι «το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής. Τι να κάνουμε, να αφήνουμε το όπλο στο Τμήμα;».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.