01/03/2021 09:33:53

Η Βαρκελώνη καίγεται και εκείνη χορεύει κουνώντας τα οπίσθια της στα οδοφράγματα (Video)

Η Βαρκελώνη καίγεται και εκείνη χορεύει κουνώντας τα οπίσθια της στα οδοφράγματα (Video) - Media

 

Η Σάντρα Κιστέρνα είναι ένα από τα χιλιάδες μοντέλα του instagram που ανεβάζουν συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες για να αποσπάσουν «like». Κάποιες φορές όμως το παρακάνουν. Όταν ο κόσμος αγωνίζεται σε κοινωνικούς αγώνες - όποιοι και να είναι αυτοί - όταν ο κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους και συγκρούεται με την αστυνομία, όταν μια πόλη καίγεται, τότε τέτοιου είδους κινήσεις προκαλούν μόνο το θυμό. Και αυτό βγαίνει και στους χρήστες του instagram που απάντησαν σε έντονο ύφος στην Σάντρα.

Η Σάντρα είναι διακοπές στη Βαρκελώνη και έτυχε να πέσει επάνω στα επεισόδια. Έδωσε στον αδερφό της το κινητό της και του ζήτησε να την τραβάει ενώ εκείνη κουνούσε τα οπίσθια της μπροστά από τα φλεγόμενα οδοφράγματα.

Μόλις ανέβασε το βίντεο στο instagram ο κόσμος άρχισε να την κατακρίνει μέχρι που η Σάντρα αναγκάστηκε να γράψει. «Δεν θέλω να προσβάλω τους ανθρώπους που είναι έξω για να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους. Αυτή είναι μια μορφή που εκφράζει και τη δική μου διαμαρτυρία»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.