search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:30
MENU CLOSE

Η Βαρκελώνη καίγεται και εκείνη χορεύει κουνώντας τα οπίσθια της στα οδοφράγματα (Video)

22.10.2019 09:02
Η Βαρκελώνη καίγεται και εκείνη χορεύει κουνώντας τα οπίσθια της στα οδοφράγματα (Video) - Media

 

Η Σάντρα Κιστέρνα είναι ένα από τα χιλιάδες μοντέλα του instagram που ανεβάζουν συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες για να αποσπάσουν «like». Κάποιες φορές όμως το παρακάνουν. Όταν ο κόσμος αγωνίζεται σε κοινωνικούς αγώνες – όποιοι και να είναι αυτοί – όταν ο κόσμος κατεβαίνει στους δρόμους και συγκρούεται με την αστυνομία, όταν μια πόλη καίγεται, τότε τέτοιου είδους κινήσεις προκαλούν μόνο το θυμό. Και αυτό βγαίνει και στους χρήστες του instagram που απάντησαν σε έντονο ύφος στην Σάντρα.

Η Σάντρα είναι διακοπές στη Βαρκελώνη και έτυχε να πέσει επάνω στα επεισόδια. Έδωσε στον αδερφό της το κινητό της και του ζήτησε να την τραβάει ενώ εκείνη κουνούσε τα οπίσθια της μπροστά από τα φλεγόμενα οδοφράγματα.

Μόλις ανέβασε το βίντεο στο instagram ο κόσμος άρχισε να την κατακρίνει μέχρι που η Σάντρα αναγκάστηκε να γράψει. «Δεν θέλω να προσβάλω τους ανθρώπους που είναι έξω για να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους. Αυτή είναι μια μορφή που εκφράζει και τη δική μου διαμαρτυρία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:29