search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Στο κινηματογράφο με την πεθερά του ο πρωθυπουργός – Είδαν παρέα την ταινία για την ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (Photos)

22.10.2019 09:04
Στο κινηματογράφο με την πεθερά του ο πρωθυπουργός - Είδαν παρέα την ταινία για την ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη (Photos) - Media

 

Την ειδική προβολή της ταινίας «Ορεινές Συμφωνίες» του Βαγγέλη Ευθυμίου, η οποία αναφέρεται στη ζωή και το έργο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντινού Μητσοτάκη, παρακολούθησε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ταινία πραγματεύεται άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με φόντο σε πολλές από αυτές τα αγαπημένα του βουνά της Κρήτης, ενώ παρουσιάζονται και ντοκουμέντα από την προσωπική του ζωή.

Στην ειδική προβολή της ταινίας, ο πρωθυπουγός κάθησε μαζί με την πεθερά του και μητέρα της Μαρέβας Μητσοτάκη ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη καθώς και η Ντόρα Μπακογιάννη, η Αλεξάνδρα και η Κατερίνα Μητσοτάκη και πολλοί φίλοι του πρώην πρωθυπουργού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35