search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Βίντεο με τον Ασάνζ μέσα σε βαν αστυνομίας – «Άλλος άνθρωπος» από την ημέρα της σύλληψής του (Photos/Videos)

22.10.2019 09:54
Βίντεο με τον Ασάνζ μέσα σε βαν αστυνομίας - «Άλλος άνθρωπος» από την ημέρα της σύλληψής του (Photos/Videos)  - Media

 

Αποκλειστικό βίντεο με τον Τζούλιαν Ασάνζ στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα η ρωσική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Ruptly. 

Ο ιδρυτής των Wikileaks φαίνεται κουρεμένος και καλοξυρισμένος ενώ μεταφέρεται σε βανάκι της αστυνομίας μετά την κατάθεσή του σε δικαστήριο του Λονδίνου χθες Δευτέρα.  

Να θυμίσουμε πως όταν είχε συλληφθεί τον περασμένο Απρίλιο, ήταν σε κακή κατάσταση, με μακριά μαλλιά και αξύριστος, με εμφανώς επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ασάνζ 48 ετών, έμεινε επτά χρόνια σε χώρο της πρεσβείας του Ισημερινού στη βρετανική πρωτεύουσα, προτού τελικά η βρετανική αστυνομία εισέλθει στο χώρο και τον συλλάβει, μετά από άδεια της κυβέρνησης του Ισημερινού.  

Ο Αυστραλός αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 175 ετών σε περίπτωση που εκδοθεί, δικαστεί και καταδικαστεί στις ΗΠΑ με βάση το κατηγορητήριο το οποίο έχει καταρτιστεί από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης.

Υποστηρικτές του ιδρυτή των WikiLeaks είχαν συγκεντρώθηκαν μπροστά από το δικαστήριο, το οποίο τελικά απέρριψε το αίτημα του  Ασάνζ και αποφάσισε ότι η πλήρης ακρόαση για την έκδοσή του θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2020.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 03:58