search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Lavipharm: Η υπόθεση του Τ. Λαβίδα στις ΗΠΑ δεν συνδέεται με την εταιρεία

22.10.2019 10:26
Lavipharm: Η υπόθεση του Τ. Λαβίδα στις ΗΠΑ δεν συνδέεται με την εταιρεία - Media

 

Κατά κανέναν τρόπο δεν συνδέεται με την Lavipharm η υπόθεση που διερευνάται από τις Αρχές στις ΗΠΑ και στην οποία εμπλέκεται το όνομα του Τηλέμαχου Λαβίδα, μέλους του Δ.Σ. της, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα.

Η Lavipharm σημειώνει ότι τον χειρισμό της υπόθεσης, για την οποία ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας έχει δηλώσει μη παραδοχή των κατηγοριών, έχουν αναλάβει οι δικηγόροι του στην Αμερική.

Υπενθυμίζεται ότι με βάση δημοσίευμα του Bloomberg τόσο ο Τηλέμαχος Λαβίδας όσο και ο Γιώργος Νίκας εμφανίζονται ως ύποπτοι σε υπόθεση που αφορά παράνομη διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικών με επενδυτικές κινήσεις στις ΗΠΑ. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης υπόθεσης συνελήφθη στέλεχος της Goldman Sachs ως ύποπτο και αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερο με εγγύηση 250.000 δολαρίων, ενώ θα παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου. Ο Τηλέμαχος Λαβίδας οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή και κρίθηκε προφυλακιστέος χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με εγγύηση, ως ύποπτος φυγής, σύμφωνα με δικαστικές πηγές.

Διαβάστε σχετικά: Οι γιοι κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών σε αλλαντικά και φάρμακο εμπλέκονται σε διεθνές χρηματιστηριακό σκάνδαλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:24