24/02/2020 17:39:03

Ειδικός φρουρός με… ράσα φυλάει σκοπιά στα Τρίκαλα - Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ

Ειδικός φρουρός με… ράσα φυλάει σκοπιά στα Τρίκαλα - Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ - Media

 

Αίσθηση προκλήθηκε από μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου απεικονίζεται ένας ιερέας να φυλά σκοπιά σε αστυνομικό τμήμα στα Τρίκαλα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα trikalaola.gr εμφανίζεται ένας παπάς που φορά ράσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το περασμένο Σάββατο ο διοικητής του αποφάσισε να τον βάλει να πραγματοποιήσει σκοπιά με όπλο, καθώς υπήρχε λειψανδρία στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Ο ιερέας είναι ταυτόχρονα και ειδικός φρουρός, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι πραγματοποίησε την υπηρεσία του όχι με την προβλεπόμενη στολή, αλλά με ράσα και από πάνω ένα αλεξίσφαιρο.
Ο ίδιος ανέβασε μάλιστα τις φωτογραφίες από τη Σκοπιά, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, το οποίο διέταξε έρευνα τόσο για τη δημοσιοποίηση όσο και για τις συνθήκες που διεξήχθη η υπηρεσία.

Σύμφωνα με όσα ισχύουν οι αστυνομικοί μπορούν να απασχσλούνται και ως παπάδες αρκεί αυτό αυτό να γίνεται εκτός ωρών υπηρεσίας. Και σίγουρα υπάρχουν ειδικοί κανόνες εμφάνισης ως προς την ενδυμασία αστυνομικών που δεν περιλαμβάνουν τα ράσα

O 33χρομνος ειδικός φρουρός είναι πατέρας τριών παιδιών , υπηρετεί στη Διευθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, ενώ συγχρόνως διακονεί στην ενορία του Λιόπρασσου Τρικάλων.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.