search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Η Nicki Minaj αποκαλύπτει: Είναι παντρεμένη με τον βιαστή Kenneth ‘Zoo’ Petty (Photos | Video)

22.10.2019 14:13
Η Nicki Minaj αποκαλύπτει: Είναι παντρεμένη με τον βιαστή Kenneth

 

Η Nicki Minaj αποκάλυψε ότι είναι παντρεμένη με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα Kenneth ‘Zoo’ Petty.

Η 36χρονη ανήρτησε στο Instagram τη Δευτέρα ένα κλιπ που έλεγε στους θαυμαστές της ότι εκείνη και ο 41χρονος Petty είναι ενωμένοι με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η τραγουδίστρια έγραψε: «Onika Tanya Maraj-Petty 10 • 21 • 19», ενώ έδειχνε τις επιγραφές «Νύφη» και «Γαμπρός σε καπέλα και κούπες.

Η Nicki είχε δηλώσε προηγουμένως σε συνέντευξη στο The Shade Room:

«Ξέρεις όταν είσαι μικρό κορίτσι και θέλεις αυτόν τον μεγάλο όμορφο γάμο και σκέφτηκα ότι ήμουν ένα από αυτά τα κορίτσια, πάντα ήθελα το παραμύθι. Αλλά τότε τα πράγματα που μέχρι τότε σε ένοιαζαν, δεν σε νοιάζουν τόσο πολύ … Είμαι τρελά ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο, είναι επίσης ο καλύτερος φίλος μου. Τα πράγματα που είχαν σημασία πριν, δεν έχουν σημασία τόσο πολύ τώρα. Έτσι ναι, θα έχουμε τελικά ένα μεγάλο γάμο».

Υπενθυμίζεται ότι όταν ο Petty ήταν 16 ετών (1995), καταδικάστηκε για απόπειρα βιασμού σε σχέση με ένα περιστατικό της 16ης Σεπτεμβρίου του 1994, κατά το οποίο μια γυναίκα είπε ότι «τοποθέτησε ένα σκληρό κυκλικό αντικείμενο» καθώς περπατούσε κάτω από έναν δρόμο Queens, νομίζοντας ότι ήταν οπλισμένος.

Ο κατηγορούμενος είπε ότι την οδήγησε σε ένα σπίτι και σε μια κρεβατοκάμαρα και τη βίασε, ενώ την απειλούσε με ένα μαχαίρι όταν προσπάθησε να διαφύγει. Πέρασε τέσσερα χρόνια στη φυλακή για το συγκεκριμένο περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:53