11/12/2019 19:52:44

Σκάρλετ Γιοχάνσον: Τέλειωσα για πάντα με τη «Black Widow» (Photos)

Σκάρλετ Γιοχάνσον: Τέλειωσα για πάντα με τη «Black Widow» (Photos) - Media

 

Η Σκάρλετ Γιοχάνσον επισήμανε ότι ο χαρακτήρας της στην Marvel «Black Widow» είναι πραγματικά νεκρός στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon.

Η 34χρονη ηθοποιός ορκίστηκε ότι η Μαύρη Χήρα θυσιάστηκε μια για πάντα στον «Avengers: Endgame», που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Η Σκάρλετ είπε ότι μόλις τελείωσε τα γυρίσματα ενός πρίκουελ της Black Widow, στο Λονδίνο, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου του 2020.

Μάλιστα, χαρακτήρισε τα γυρίσματα για την «Black Widow» ως καταθλιπτική εμπειρία, ειδικά αφού είχε ασχοληθεί με το θάνατο της ηρωίδας.

«Μου έφερε το κλείσιμο που χρειαζόμουν γιατί είχα καταστραφεί μετά από την τελευταία ταινία - συναισθηματικά και κυριολεκτικά» είπε η Σκάρλετ.

Πολλοί θαυμαστές δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι η ηρωίδα εξαφανίστηκε, πρόσθεσε η 34χρονη, και κάποιοι ακόμη προσπάθησαν να την πείσουν ότι η «Μαύρη Χήρα» υπήρχε σε ένα εναλλακτικό σύμπαν.

«Όχι, νομίζω ότι ο θάνατος είναι το τελευταίο πράγμα», τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.