28/11/2020 12:24:14

Έγγραφο «φωτιά»: Σε κατάσταση πτώχευσης και επισήμως ο ΔΟΛ (Photo)

Στην Trastor το κτίριο στη Μιχαλακοπούλου που στέγαζε τον ΔΟΛ - Media

 

Σε κατάταση πτώχευσης κηρύχθηκε η εταιρεία «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.» στις 11 Ιουλίου, σύμφωνα με την υπ' αριθμόν 669/2019 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα με το e-tetradio.gr, η απόφαση ήρθε 5 μήνες μετά την σχετική αίτηση από την «Grant Thornton» και το δικηγορικό γραφείο «Ανδρέας Συγγελίδης και Συνεργάτες» που είχαν αναλάβει την ειδική διαχείριση του ΔΟΛ.

Ως ημερομηνία παύσης πληρωμών είχε οριστεί η 24η Ιουλίου 2019, η ημέρα που πρωτοδημοσιεύτηκε η δικαστική απόφαση, και διορίστηκε σύνδικος πτώχευσης.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΔΟΛ ήταν μια εταιρεία-«κουφάρι», χωρίς περιουσιακά στοιχεία, καθώς όλα τα έντυπα, τα site και οι συμμετοχές του κατέληξαν στην «Άλτερ Έγκο» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ η ακίνητη περιουσία του, όπως π.χ. τα ιστορικά γραφεία του Συγκροτήματος στην οδό Χρήστου Λαδά, στην Alpha Bank.

Πηγή: e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.