search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Έγγραφο «φωτιά»: Σε κατάσταση πτώχευσης και επισήμως ο ΔΟΛ (Photo)

22.10.2019 16:06
Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων του ΔΟΛ - Media

 

Σε κατάταση πτώχευσης κηρύχθηκε η εταιρεία «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Α.Ε.» στις 11 Ιουλίου, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 669/2019 απόφαση του πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα με το e-tetradio.gr, η απόφαση ήρθε 5 μήνες μετά την σχετική αίτηση από την «Grant Thornton» και το δικηγορικό γραφείο «Ανδρέας Συγγελίδης και Συνεργάτες» που είχαν αναλάβει την ειδική διαχείριση του ΔΟΛ.

Ως ημερομηνία παύσης πληρωμών είχε οριστεί η 24η Ιουλίου 2019, η ημέρα που πρωτοδημοσιεύτηκε η δικαστική απόφαση, και διορίστηκε σύνδικος πτώχευσης.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΔΟΛ ήταν μια εταιρεία-«κουφάρι», χωρίς περιουσιακά στοιχεία, καθώς όλα τα έντυπα, τα site και οι συμμετοχές του κατέληξαν στην «Άλτερ Έγκο» του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ η ακίνητη περιουσία του, όπως π.χ. τα ιστορικά γραφεία του Συγκροτήματος στην οδό Χρήστου Λαδά, στην Alpha Bank.

Πηγή: e-tetradio.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:39