search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:52
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Μητέρα παράτησε το μωρό της λίγη ώρα μετά τη γέννησή του – Nοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο

22.10.2019 16:49
Washington Post: Γεννήθηκε μωρό με ιικό φορτίο 51.418 φορές υψηλότερο του κανονικού  - Media

 

Σοκάρουν τα νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το βρέφος που εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε είσοδο πολυκατοικίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, σε διαμέρισμα κοντά στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, εντοπίστηκε η μητέρα του κοριτσιού, ηλικίας 24 ετών.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” και αυτή την ώρα βρίσκεται στην αίθουσα τοκετών του νοσοκομείου, προκειμένου να αφαιρεθεί ο πλακούντας και να ολοκληρωθεί η διαδικασία του τοκετού.

Όπως ανέφερε στο thestival η διοικήτρια του νοσοκομείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου, το βρέφος τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, όπου και θα παρακολουθείται η κατάστασή του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, το κοριτσάκι, βάρους 2,5 περίπου κιλών, ήρθε στον κόσμο γύρω στις 12:00 το μεσημέρι.

Όπως είπε η κα Παπαχριστοδούλου μιλώντας στο thestival, τόσο η ζωή της μητέρας όσο και του νεογνού, δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο για την ώρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33