11/12/2019 18:56:26

Διευθύντρια υπ. Πολιτισμού: Ενημερώθηκα πολύ αργότερα για το «Τζόκερ», άλλη φορά να είναι πιο διαβασμένος ο κ. Μπογδάνος (Video)

Διευθύντρια υπ. Πολιτισμού: Ενημερώθηκα πολύ αργότερα για το «Τζόκερ», άλλη φορά να είναι πιο διαβασμένος ο κ. Μπογδάνος (Video) - Media
 
Mετά την πρώην υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, άλλο ένα στέλεχος του υπουργείου διαψεύδει δημοσίως ότι είχε οιαδήποτε σχέση με τα όσα συνέβησαν το σαββατοκύριακο σε προβολές της ταινίας «Τζόκερ»
 
Τη δική της εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το Σαββατοκύριακο με τις εφόδους της αστυνομίας σε σινεμά, κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας «Τζόκερ», έδωσε η διευθύντρια του υπουργείου Πολιτισμού, Μαργαρίτα Αλεξομανωλάκη, που θεωρείται «πρόσωπο-κλειδί» στην υπόθεση.
 
Η κ. Αλεξομανωλάκη απαντά στα όσα έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα social media, ότι πρόκειται για μία εκ των δύο γυναικών που έκαναν τις καταγγελίες για παρουσία ανηλίκων στις κινηματογραφικές αίθουσες.
 
«Ουδεμία σχέση έχει η θέση μου στο υπουργείο με την οποιαδήποτε εξ αγχιστείας του πρώην υφυπουργού συγγένεια. Καμία σχέση. Γι’ αυτό σας είπα ότι κρίθηκα διευθύντρια, δεν με έβαλε στο υπουργείο κανείς, προϋπάρχω στο υπουργείο από τη θέση του κυρίου Στρατή (σ.σ. πρώην υφυπουργού Πολιτισμού)», δήλωσε η κ. Αλεξομανωλάκη στον Alpha.
 
«Δεν ήταν κομματικό, όχι, και γι’ αυτόν τον λόγο ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Δεν έγινε καμία κίνηση, ως διευθύντρια ενημερώθηκα πολύ αργότερα από τα γεγονότα», είπε.
 
Ως προς τις υπαλλήλους από την υπηρεσία της που έκαναν τις καταγγελίες είπε πως «έδρασαν ως μέλη μίας επιτροπής και όχι ως υπάλληλοι της υπηρεσίας. Καμία σχέση με αυτό που δηλώνει ο κύριος Μπογδάνος, καλά θα κάνει να είναι πιο διαβασμένος την άλλη φορά, που με αναφέρει».

Πηγή: enikos.gr/ Alpha TV

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.