search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:57
MENU CLOSE

Υπερπροσπάθεια ο Ολυμπιακός, αλλά «μίλησε» η κλάση του Λεβαντόφσκι

22.10.2019 19:08
Υπερπροσπάθεια ο Ολυμπιακός, αλλά «μίλησε» η κλάση του Λεβαντόφσκι - Media

 

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για την ανατροπή στο τέλος, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 3-2 από την Μπάγερν στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν, έβαλαν δύσκολα στο γερμανικό μεγαθήριο, αλλά ο Λεβαντόφσκι δεν συγχωρεί ακόμα και την παραμικρή αδράνεια. με τον Λεβαντόφσκι μπροστάρη, οι Βαυαροί έφυγαν με «διπλό» από το Φάληρο (2-3).

Με γκολ του Ελ Αραμπί από το 23′ ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά με 1-0, όμως στο 34′ η Μπάγερν ισοφάρισε με τον Λεβαντόφσκι. Ο ίδιος έκανε και το 1-2 στο 62′ αν και ο Ολυμπιακός είχε μπει πολύ δυνατά στο β’ ημίχρονο. Με ένα εξαιρετικό σουτ του Τολισό στο 75′ η Μπάγερν προηγήθηκε με 3-1, αλλά ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο ματς με το γκολ του Γκιγιέρμε στο 79′ και είχε μια σημαντική ευκαιρία με τον Ποντένσε στο φινάλε για να ισοφαρίσει.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:52