search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:01
MENU CLOSE

On air καβγάς Μπογδάνου – Βέττα : «Δεν σε έκαναν παρέα στο σχολείο, έχεις μπει στο ρουφ κλαμπ» (Video)

23.10.2019 07:24
On air καβγάς Μπογδάνου – Βέττα : «Δεν σε έκαναν παρέα στο σχολείο, έχεις μπει στο ρουφ κλαμπ» (Video) - Media

Ένας επικός καβγάς ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βέττα, ξέσπασε χθες στην τηλεόραση του Action24. 

Αρχικά, ο κ. Μπογδάνος απολογήθηκε για την ενέργειά του να κατονομάσει αυτούς που υποτίθεται έδωσαν εντολή για το «ντου» της αστυνομίας στις κινηματογραφικές αίθουσες για το «Τζόκερ» σχολίασε: «Η κ. Αλεξομανωλάκη είναι προϊσταμένη της Επιτροπής Καταλληλότητας, η οποία έστειλε τα δύο μέλη της για να κάνουν την εν λόγω καταγγελία ή τα μέλη της οποίας, για να είμαι ακριβέστατος , έκαναν την εν λόγω καταγγελία. Στη συνέντευξη τύπου της, η υπουργός ανέφερε ότι οι ταυτότητες των δύο κυριών υπογράφονται από την κ. Βλαζάκη, πηγή την οποία επικαλεστήκαμε η κ. Μπακογιάννη και εγώ. Μας έδωσε μια εσφαλμένη πληροφόρηση. Απολογούμαι στην κ. Βλαζάκη και αντιλαμβάνομαι ότι η εμπλοκή του ονόματος της σε αυτή την ιστορία είναι λάθος και παραμένω βεβαίως στη διάθεση της».

Ερωτηθείς ο βουλευτής της ΝΔ για την σχέση της μιας υπαλλήλου με τον κ. Στρατή και αν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, ο κ. Μπογδάνος απάντησε «Εδώ έχουμε μια περίπτωση όπου θα πρέπει να διερευνήσουμε τα κίνητρα. Θα μου επιτρέψετε να είμαι φιλύποπτος στο γιατί ένας νόμος του 1937, ανενεργός, και μια επιτροπή ‘’σκοταδιστική’’, όπως την αποκάλεσε ο κ. Τσίπρας, αποφασίζει ξαφνικά να κάνει κάτι το οποίο θα εκθέσει με τέτοιο τόπο την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Βέττας,ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Μπογδάνο, λέγοντας αρχικά «Θέλω να πω στον κ. Μπογδάνο πως φαντάζομαι ότι τα παιδάκια στο σχολείο δεν σας έκαναν παρέα», με τον βουλευτή της ΝΔ να παρεμβαίνει και να λέει «Τα παιδάκια στο σχολείο με είχαν πρόεδρο 15μελους».

Ο κ. Βέττας είπε ακόμη για τον κ. Μπογδάνο «Διαπράξατε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα σήμερα. Διαβάλατε έναν άνθρωπο. Δεν φτάνει η συγγνώμη σας. Αν ήμουν στη θέση σας θα είχα εξαφανιστεί. Δεν είναι συμπεριφορά βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου. Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου μπορούν να έχουν διάφορα μπλοκ. Ένα μπλοκ δεν πρέπει να ‘χουν. Το ρουφ κλαμπ».

Ο κ. Μπογδάνος τον διέκοψε, προσπαθώντας να του εξηγήσει πως τον προσβάλλει, αλλά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να λέει «Ruf club» και πρόσθεσε «άρα λοιπόν προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνετε. Προσβάλλει και τον ρόλο σας, προσβάλλετε μια γυναίκα την οποία δεν γνωρίζετε. Το κάνετε συνέχεια, προβοκάρετε ανθρώπους. Νιώθω άσχημα που είμαι σε ένα τραπέζι με ανθρώπους οι οποίοι καταδίδουν δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, βουλευτές, υπαλλήλους».

Ο κ. Μπογδάνος διατήρησε την ψυχραιμία του και απάντησε στην επίθεση του κ. Βέττα σε χαμηλούς τόνους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:01