search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:38
MENU CLOSE

Το «μαραφέτι» του Πολάκη «δεν είναι από τζάκι, είναι από Joker»! 

23.10.2019 08:07
Το «μαραφέτι» του Πολάκη «δεν είναι από τζάκι, είναι από Joker»!  - Media

 

Στην Κουμουνδούρου όπως επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά «δεν είναι από τζάκι, είναι από Τζόκερ», και αυτό το καταλαβαίνει κανείς από την πρώτη στιγμή. Φαίνεται πως ο κος Τσίπρας εμπνεύστηκε από το βαθύ κοινωνικό πολιτικό μήνυμα  της ταινίας «Joker» που προβάλλεται στους κινηματογράφους, τόσο  που του ήρθε κατακούτελα άλλη μια μεγαλοφυής ιδέα: Ναι! Έχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ τον δικό τους Joker, ώριμο τέκνο της ανάγκης και της οργής! Την επόμενη μέρα, ο αψύς Σφακιανός επανήλθε στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Μάλιστα, ο Τσίπρας τού ετοίμασε και ένα εμπνευσμένο διαφημιστικό. Αφού πήρε το κινητό του Πολάκη στα χέρια, όπως ακριβώς είχε πάρει και την τύχη της χώρας, το ύψωσε  προς τα πλήθη, όπως παλιότερα ο Λένιν την γροθιά του, φωνάζοντας: «Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει ”μπουρλότο” – και εσείς πατάτε ”like”, τού δίνετε θάρρος και συνεχίζει – θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχέσεις του μέλους με το κόμμα».

Η στιγμή ήταν συγκλονιστική! Μπορεί το Χόλιγουντ να ανέθεσε τον ρόλο στον Χοακίν Φίνιξ, αλλά ο Τσίπρας (που είναι …Bollywood!) απάντησε συντριπτικά με τον Πολάκη και το «μαραφέτι» του! Και όλα αυτά στα πλαίσια της εθνικής προσπάθειας που καταβάλει ηρωικά ο πρώην πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, Αλέξης Τσίπρας για να μην γυρίσει η Ελλάδα στο 1950, άντε στο 1960.  Είναι γνωστή η μεγάλη επιτυχία του πρώην πρωθυπουργού να επιλέγει συνεργάτες: Βαρουφάκης, Καμμένος  αποτελούν κορυφαίες στρατηγικές επιλογές – διδάσκονται στα πανεπιστήμια- αλλά γενικότερα, όλη η κυβέρνησή του, δίχως εξαιρέσεις, ήταν φιλοτεχνημένη από …αριστουργήματα! 

Σε ρόλο Joker, λοιπόν, ο Πολάκης κλήθηκε από τον Τσίπρα να ξεδιπλώσει τα πολύπλευρα ταλέντα του με τον υποδειγματικό κοινοβουλευτικό διαλεκτικό τρόπο που τον διακρίνει, στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για να αποκαλυφθεί η Αλήθεια! 
Το κοινοβουλευτικό σόου που θα παρακολουθήσουμε από τον Joker του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ένα σαφές πολιτικό μαχητικό μήνυμα: είμαστε μπαχαλάκηδες!

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:38