09/12/2019 06:43:00

Λαθροκυνηγός τίγρεων δολοφονούσε τα αρσενικά ζώα και έτρωγε τα γεννητικά τους όργανα

Λαθροκυνηγός τίγρεων δολοφονούσε τα αρσενικά ζώα και έτρωγε τα γεννητικά τους όργανα - Media

 

Στην Ινδία ο άνδρας με το όνομα Γιαρλέν, είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των τίγρεων. Παραμόνευε στα παχιά φυλλώματα στη ζούγκλα και όταν έβλεπε αρσενική τίγρη την πυροβολούσε και τη δολοφονούσε. Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι άνοιγε την κοιλιά του ζώου έκοβε τα γεννητικά του όργανα και τα έτρωγε. Οι δολοφονημένες τίγρεις ήταν πάρα πολλές και οι αρχές κινητοποιήθηκαν για να τον συλλάβουν. Τελικά το πέτυχαν οι φύλακες του πάρκου Μαντγιά Πρεντές οι οποίοι του έστησαν καρτέρι μέσα στο αχανές πάρκο, τον εντόπισαν και τον συνέλλαβαν.

Ο Γιαρλέν είπε ότι το έκανε επειδή οι ντόπιοι λένε πως εάν κάποιος φάει τα γεννητικά όργανα από το τεράστιο αιλουροειδές τότε δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή του να μείνει ανίκανος και θα είναι πάντα καρπερός.

Τον κυνηγούσαν 6 χρόνια. Ο Γιαρλέν εκτός από τίγρεις δολοφονούσε και αρκούδες και έτρωγε και από αυτές τα γεννητικά τους όργανα που πίστευε ότι έχουν τις ίδιες ιδιότητες με εκείνες των τίγρεων. Ο Γιαρλέν πουλούσε επίσης τα νεκρά θηράματα του ή μέλη από αυτά σε πλούσιους Ινδούς που ήθελαν να μην μείνουν ανίκανοι.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.