search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Οι Google Maps θα «καρφώνουν» πλέον τα μπλόκα της τροχαίας

23.10.2019 08:17
Οι Google Maps θα «καρφώνουν» πλέον τα μπλόκα της τροχαίας - Media

 

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα λειτουργία των Google Maps, που θα επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να βλέπουν που υπάρχουν μπλόκα της αστυνομίας και που υπάρχουν κάμερες μέτρησης ταχύτητας.

Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε Android, όσο και σε iOS και πέρα από τις κάμερες μέτρησης ταχύτητας, θα μπορεί κανείς να αναφέρει ή να βρει που υπάρχουν τροχαία, ποιες λωρίδες κυκλοφορίας θα είναι κλειστές ή αν υπάρχουν άλλά προβλήματα στο δρόμο τους.

Σύμφωνα με τη Google, η νέα λειτουργία του Google Maps θα κάνει τους δρόμους πιο ασφαλείς, καθώς οι χρήστες «θα βλέπουν την αστυνομική παρουσία και θα είναι πιο προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγούν».

«Το να πληροφορείς τους οδηγούς για επικείμενα ραντάρ ταχύτητας τους επιτρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να κάνουν πιο ασφαλείς επιλογές όταν βρίσκονται στο δρόμο], είναι η επίσημη τοποθέτηση της Google.

Επίσης, η Google θα προσθέσει τη δυνατότητα αναφοράς εργασιών στους δρόμους, κλειστών λωρίδων κυκλοφορίας, ακινητοποιημένων οχημάτων και πεταμένων αντικειμένων στον δρόμο, τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11