search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12
MENU CLOSE

Επιχείρησε να βάλει φωτιά σε φωλιά από κατσαρίδες και τελικά ανατίναξε τον κήπο του (Video)

23.10.2019 08:50
Επιχείρησε να βάλει φωτιά σε φωλιά από κατσαρίδες και τελικά ανατίναξε τον κήπο του (Video) - Media

 

Ο Σέζαρ Σμιτ αποφάσισε μια μέρα να σκάψει τον κήπο του για να φυτέψει κάποια λουλούδια αλλά και για να φροντίσει το γκαζόν. Εκεί που έκανε τη δουλειά του παρέα με τα σκυλιά του διαπίστωσε ότι από μια τρύπα στο χορτάρι έβγαιναν κατσαρίδες.

Είχε εντοπίσει τη φωλιά τους και ο Σέζαρ έκρινε πως έπρεπε να απαλλαχτεί από αυτές. Πήγε στην αποθήκη και βρήκε δυο δηλητηριώδη υγρά τα οποία τα έριξε μέσα στην τρύπα αλλά οι κατσαρίδες ατάραχες συνέχιζαν να βγαίνουν. Του ήρθε τότε η φαεινή ιδέα να βάλει φωτιά στη φωλιά. Στα κουτιά των υγρών είχε διαβάσει το «προσοχή εύφλεκτον» και θεώρησε πως εάν ρίξει ένα αναμμένο σπίρτο στη φωλιά θα πάρει φωτιά και θα ψοφήσουν οι κατσαρίδες.

Το προσπάθησε μια αλλά το σπίρτο έσβησε, το προσπάθησε δεύτερη φορά αλλά και πάλι τίποτε. Δεν πρόσεξε ότι τα σκυλιά του απομακρύνθηκαν από κοντά του σαν να είχαν διαισθανθεί ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Αποφάσισε να ρίξει και βενζίνη μέσα στην τρύπα.

Ύστερα από πολλές προσπάθειες ο Σέζαρ έριξε και ένα τελευταίο σπίρτο στην τρύπα και τότε συνέβη το αναπάντεχο. Προφανώς από τη μίξη των υγρών και τη φλόγα του σπίρτου, δημιουργήθηκε έκρηξη. Το χορτάρι σηκώθηκε ψηλά μαζί με χώμα σαν να είχε πέσει κάποια βόμβα.

Ο κήπος καταστράφηκε εντελώς. Ο Σέζαρ ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο κόσμος άρχισε να τον κοροιδεύει: «Εάν πρόκειται να κάνετε κάποια ανοησία στον κήπο σας πρώτα να απομακρύνετε τα σκυλιά» του έγραψε κάποιος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12