10/07/2020 09:30:31

Επιχείρησε να βάλει φωτιά σε φωλιά από κατσαρίδες και τελικά ανατίναξε τον κήπο του (Video)

Επιχείρησε να βάλει φωτιά σε φωλιά από κατσαρίδες και τελικά ανατίναξε τον κήπο του (Video) - Media

 

Ο Σέζαρ Σμιτ αποφάσισε μια μέρα να σκάψει τον κήπο του για να φυτέψει κάποια λουλούδια αλλά και για να φροντίσει το γκαζόν. Εκεί που έκανε τη δουλειά του παρέα με τα σκυλιά του διαπίστωσε ότι από μια τρύπα στο χορτάρι έβγαιναν κατσαρίδες.

Είχε εντοπίσει τη φωλιά τους και ο Σέζαρ έκρινε πως έπρεπε να απαλλαχτεί από αυτές. Πήγε στην αποθήκη και βρήκε δυο δηλητηριώδη υγρά τα οποία τα έριξε μέσα στην τρύπα αλλά οι κατσαρίδες ατάραχες συνέχιζαν να βγαίνουν. Του ήρθε τότε η φαεινή ιδέα να βάλει φωτιά στη φωλιά. Στα κουτιά των υγρών είχε διαβάσει το «προσοχή εύφλεκτον» και θεώρησε πως εάν ρίξει ένα αναμμένο σπίρτο στη φωλιά θα πάρει φωτιά και θα ψοφήσουν οι κατσαρίδες.

Το προσπάθησε μια αλλά το σπίρτο έσβησε, το προσπάθησε δεύτερη φορά αλλά και πάλι τίποτε. Δεν πρόσεξε ότι τα σκυλιά του απομακρύνθηκαν από κοντά του σαν να είχαν διαισθανθεί ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Αποφάσισε να ρίξει και βενζίνη μέσα στην τρύπα.

Ύστερα από πολλές προσπάθειες ο Σέζαρ έριξε και ένα τελευταίο σπίρτο στην τρύπα και τότε συνέβη το αναπάντεχο. Προφανώς από τη μίξη των υγρών και τη φλόγα του σπίρτου, δημιουργήθηκε έκρηξη. Το χορτάρι σηκώθηκε ψηλά μαζί με χώμα σαν να είχε πέσει κάποια βόμβα.

Ο κήπος καταστράφηκε εντελώς. Ο Σέζαρ ανέβασε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο κόσμος άρχισε να τον κοροιδεύει: «Εάν πρόκειται να κάνετε κάποια ανοησία στον κήπο σας πρώτα να απομακρύνετε τα σκυλιά» του έγραψε κάποιος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.